Cursussen

RAE advies en engineering te Zierikzee verzorgt cursussen vanuit een jarenlange expertise in toezichthouden en directie voeren op civiel technische werken. Naast de praktische kennis kan er terug gevallen worden op ruime theoretische kennis op beide gebieden, zodat ook het juridische kader van de materie ruim onderbouwd kan worden. 

Safety Care Opleidingen BV te Zierikzee is een bedrijf dat gespecialiseerd is in veiligheidstrainingen. Het beschikt over een ruim trainingscentrum met ingerichte theorieruimte en kantine en zeer veel ruimte voor praktijkoefeningen.

Veilig werken langs de weg

In samenwerking met Safety Care Opleidingen BV te Zierikzee biedt RAE Advies en Engineering cursussen aan, waaronder "Veilig werken langs de weg". Werken langs de weg brengt risico’s met zich mee.

Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan als er incorrect gehandeld wordt. Daarom is het erg belangrijk dat men weet hoe men veilig de werkzaamheden kan uitvoeren. 

Veilig werken in riolen

Richting werknemers is er vanuit de werkgever gezien een zorgplicht om zo veilig mogelijk te werken. Vanuit de ARBO wet bestaat de verplichting deze cursus aan te bieden in het kader van voorlichting en instructie over veilig werken. Dit geldt mede voor de cursus ‘Veilig werken in riolen’ (momenteel nog in ontwikkeling).

Men kan dit aantonen door een certificaat of pasje dat is afgegeven door bedrijven die zich hierin gespecialiseerd hebben, RAE advies en engineering en Safety Care Opleidingen BV.

Code 95

Genoemde geaccrediteerde cursus (‘Veilig werken langs de weg’) kan eventueel desgewenst ook in combinatie met bijscholing punten voor Code 95 gegeven worden. De inhoud wordt toegespitst op het werkniveau van de door u opgegeven medewerkers.

Zo maken we onderscheid in mensen die op de werkvloer met de materie bezig zijn en met verantwoordelijk kaderpersoneel.