Over ons

RAE Advies en Engineering is een civiel technisch ingenieursbureau met ruime ervaring in ontwerpen en beheren in de openbare ruimte. Het bedrijf is in 2007 door dhr. ing. P.W. de Rijke opgericht. 

RAE Advies en Engineering adviseert op gebied van elk civiel technisch ontwerp of beheervraagstuk. Reeds bij het maken van een ontwerp houden we rekening met beheeraspecten. RAE Advies en Engineering ontzorgt u door inzet van kundige beleidsadviseurs riolering en stedelijk waterbeheer, breed inzetbare assetmanagers, projectleiders, tekenaars, werkvoorbereiders en directievoerders.

Contact Us

Riolering en stedelijk waterbeheer

Naast breed civiel technisch georiënteerd is RAE gespecialiseerd in alle facetten van Riolering en Stedelijk waterbeheer. In dit werkveld is er binnen het bedrijf ruime theoretische en praktische kennis. We adviseren op maat op de volgende gebieden:
 
 - beleid en bestemmingplanmatig; 
 - ontwerpberekeningen; 
 - mechanische riolering; 
 - beheervraagstukken; 
 - werkvoorbereiding en contractvorming; 
 - directievoering en toezicht. 

Sinds 2014 wordt advies op gebied van rioolreiniging, inspectie en renovatie uitgevoerd vanuit ons partnerbedrijf Relingadvies (zie partners). Via dit specialistische Ingenieursbureau zijn de krachten van vakspecialisten uit dit werkveld gebundeld.

Werken bij

Wil je stage lopen of werken bij RAE stuur een motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn altijd op zoek naar talenten en ervaring.